Bautura ta merita un pai cool si ecologic.

 

 

De ce sa renuntati la paiele de plastic pentru o singura utilizare si sa treceti la paiele Cocobam in schimb? Toti oamenii sunt afectati la scara larga de consumul de plastic, deaoarece acesta ne polueaza oceanele, habitatle si ecosistemele. Oferirea de alternative duce la schimbari, impreuna putem fii acea schimbare, impreuna fara plastic. Paiele Cocobam sunt biodegradabile, 100% naturale si sunt lucrate manual. Pentru realizarea lor, este folosita intreaga tulpina de bambus, astfel risipa este zero. Paiele nostre au dimensiuni diferite datorita grosimii variate in mod natural, ceea ce la face perfecte pentru o mare varietate de bauturi. Iti venim in ajutor cu un saculet pentru transportarea cu usurinta a setului ta refolosibil; astfel este in fiecare moment al zile la indemana.

 

 

Dimensiune: inaltime 20cm

Material: bambus (materie prima regenerabila)

Produs certificat in siguranta FDA

Pachetul contine: 2 paie de baut din bambus, 1 perie de curatare si 1 saculet pentru transport

 

 

Produsele Cocobam sunt 100% naturale, de aceea este foarte important sa urmati intructiunile de ingrijire de mai jos:

 

  • Spalati produsulele inainte de utilizare.

  • Recomandam sa clatiti interiorul și exteriorul paiului cu apă de la robinet imediat după utilizare si dupa spălate manual folosind periuta de curatare inclusa, lasati la uscat si tineti paiele intr-un loc bine ventilat pentru a evita mucegaiul.
  • Spalati produsele cu apa calduta si detergent imediat dupa utilizare. Nu folositi in masina de spalat vase si nu lasati produsele la inmuiat in apa pentru o perioada lunga de timp. Dupa spalare stergeti produsele de excesul de apa si lasati-le la uscat. Depozitati doar dupa ce este complet uscat.

  • Este recomandat sa nu expuneti produsele din bambus la caldura extrema, de aceea nu folositi la frigider, in cuptor cu microunde, la cuptor sau in masina de spalat vase.
  • Nu utilizati ustensile din metal care pot zgaria suprafata produselor.
  • Lustruiti produsele la fiecare 10 utilizari cu ulei vegetal pentru a-l hidrata, a-i reda stralucirea si in acelasi timp ii resigilezi porii.

 

 

Deoarece produsele din bambus sunt produse ale naturii, durabilitatea lor nu poate fi intotdeauna prevazuta.

PB02

Fisa tehnica

Inaltime
20cm
Material
Lemn bambus (materie prima regenerabila)

In aceeasi categorie

8 alte produse in aceeasi categorie: