Daca nu sunteti multumit de achizitia dvs., va vom putea ajuta cu un schimb sau o rambursare. Va rugam sa retineti ca aceasta trebuie sa satisfaca una dintre cele doua conditii:

 

  • Te-ai razgandit sau produsul nu te multumeste? (termen 14 zile) - Trebuie să ne contactați în termen de 14 zile de la livrare. Numai produsele neutilizate, cu ambalajul original intact si in aceeasi stare in care a fost livrat, si insotit de factura vor fi rambursate.
  • Produs deteriorat (termen 14 zile) - Trebuie să raportați produsul ca fiind deteriorat în termen de 14 de zile de la livrare și trebuie furnizate dovezi foto.

 

 

Vă rugăm să vă asigurați că:

 

  • Notificați office@cocobam.ro în termen de 14 zile de la primirea comenzii, in caz contrat Cocobam poate refuza coletul. Asigurați-vă că ne spuneți numele dvs., numărul comenzii, produsul / produsele pe care doriți sa le returnati si datele contului bancar in care doriti sa se faca returnarea banilor.
  • Asigurați-vă că toate produsele sunt neutilizate și în ambalajul original intact.
  • Nu vom accepta retur daca produsele prezinta urme de uzura, zgaraieturi sau lovituri metalice, sau nu au fost respectate instructiunile de ingrijire.
  • Va rugam sa retineti ca sunteti responsabil pentru costurile de transport (cu exceptia cazului in care produsul este deteriorat), iar returul dvs. va fi procesat în 2-3 saptamani, va rugam sa acordati 1-5 zile lucratoare pentru ca rambursarile să fie primite după ce returnarea a fost procesata si aprobata.