• Cand vei plasa o comanda la pe www.cocobam.ro poti opta pentru livrarea in ambalaj returnabil. In cosul de cumparaturi iti va aparea optiunea Ambalaj returnabil pe care o poti bifa. Acest lucru inseamna ca in locul ambalajelor de unica folosinta, produsele vor veni sigilate in ambalaje speciale reutilizabile.
  • Cand curierul ajunge la tine, va desigila ambalajul chiar in fata ta, iti va inmana produsele si va lua ambalajul inapoi. Apoi, ambalajul va fi reintrodus in circuitul de ambalare unde va fi folosit si refolosit.
  • Ambalajul este facut din polipropilena rezistenta si reciclabila, un material durabil care are o durata de viata de pana la 20 de utilizari. Mai mult decat atat, R-Create asigura reciclarea ambalajului atunci cand gradul de uzura este prea mare, prin colectarea si predarea catre o companie specializata in reciclare, in vederea fabricarii unor ambalaje R-Create noi.
  • Pentru cazurile in care nu se reuseste ridicarea coletului in mod personal si inapoierea ambalajului catre curier, acesta poate fi returnat curierului la urmatoarea comanda.