• Pachet

Nu stii ce cadou sa alegi pentru un Eco Lover? Setul "Give me the bamboo" este alegerea perfecta!

 

Toti oamenii sunt afectati la scara larga de consumul de plastic, deaoarece acesta ne polueaza oceanele, habitatle si ecosistemele. Alternativa sanatoasa si durabila la plasticul folosit in bucatarie, produsele din bambus Cocobam sunt fabricate manual din material de lemn de inalta calitate, netoxic, fara gust, fara eroziune,  rezistent, si cu durabilitate buna. Setul de patru boluri este perfect pentru serile de film cu prietenii! Bambusul are efect natural antifungic,antibacterian si antimicrobian. Oferirea de alternative duce la schimbari, impreuna putem fi acea schimbare, impreuna fara plastic. Hai si tu sa ajuti Planeta!

 

 

Dimensiuni bol: inaltime 6 cm, diametru  10 cm, capacitate  250 ml

Dimensiune lingura: 13 cm

Material: bambus (materie prima regenerabila)

Produs certificat in siguranta SGS si FSC

 

Produsele Cocobam sunt 100% naturale, de aceea este foarte important sa urmati intructiunile de ingrijire de mai jos:

 

  • Spalati produsulele inainte de utilizare.

  • Spalati produsele cu apa calduta si detergent imediat dupa utilizare. Nu folositi in masina de spalat vase si nu lasati produsele la inmuiat in apa pentru o perioada lunga de timp. Dupa spalare stergeti produsele de excesul de apa si lasati-le la uscat. Depozitati doar dupa ce este complet uscat.

  • Este recomandat sa nu expuneti produsele din bambus la caldura extrema, de aceea nu folositi la frigider, in cuptor cu microunde, la cuptor sau in masina de spalat vase.
  • Nu utilizati ustensile din metal care pot zgaria suprafata produselor.
  • Lustruiti produsele la fiecare 10 utilizari cu ulei vegetal pentru a-l hidrata, a-i reda stralucirea si in acelasi timp ii resigilezi porii.

 

 

Deoarece produsele din bambus sunt produse ale naturii, durabilitatea lor nu poate fi intotdeauna prevazuta.

SETBA02

In aceeasi categorie

8 alte produse in aceeasi categorie: