O alegere perfecta pentru tine, pentru familia ta, dar si pentru planeta.

 

Bolul este lucrat manual din lemn 100% natural, ecologic si sustenabil; aceasta se descompune in termen de doua -sase luni si nu elimina substante toxice in mancare. Este excelent pentru intreaga familie, de la cei mici la cei mai mari, fiind ideal pentre servirea preparatelor atat reci cat si calde; astfel bolul va ofera libertatea de a servi toate tipurile de alimente in el. Bambusul ramane rece la atingere atunci cand este umplut cu alimente calde. Bambusul este perfect in bucatarie, deoarece nu retine mirosurile si nu absoarbe umezeala. Este rezistent la uzura, sustenabil si nu se deformeaza. Bolul are un design simplu si atractiv si poate fi folosit in orice moment al zilei, de la cerealele de la micul dejun la popcornul din seara de film. 

 

Dimensiuni: inaltime 6 cm, diametru  10 cm, capacitate  250 ml

Material: bambus (materie prima regenerabila)

Produs certificat in siguranta FCS

 

Produsele Cocobam sunt 100% naturale, de aceea este foarte important sa urmati intructiunile de ingrijire de mai jos:

 

  • Spalati produsulele inainte de utilizare.

  • Spalati produsele cu apa calduta si detergent imediat dupa utilizare. Nu folositi in masina de spalat vase si nu lasati produsele la inmuiat in apa pentru o perioada lunga de timp. Dupa spalare stergeti produsele de excesul de apa si lasati-le la uscat. Depozitati doar dupa ce este complet uscat.

  • Este recomandat sa nu expuneti produsele din bambus la caldura extrema, de aceea nu folositi la frigider, in cuptor cu microunde, la cuptor sau in masina de spalat vase.
  • Nu utilizati ustensile din metal care pot zgaria suprafata produselor.
  • Lustruiti produsele la fiecare 10 utilizari cu ulei vegetal pentru a-l hidrata, a-i reda stralucirea si in acelasi timp ii resigilezi porii.

 

 

Deoarece produsele din bambus sunt produse ale naturii, durabilitatea lor nu poate fi intotdeauna prevazuta.

BB01M

Fisa tehnica

Inaltime
6cm
Material
Lemn bambus (materie prima regenerabila)
Diametru
10cm
Capacitate
250ml

In aceeasi categorie

8 alte produse in aceeasi categorie: