A zis cineva ca organizeaza petrecerea bolurilor naturale din nuca de cocos?

Implica toata familia in aceast stil de viata sustenabil si lasati-i pe cei mici sa isi aleaga propriul bol in functie de culori si insemne.

 

Bolurile noastre sunt 100% naturale, un dar de la natura, prin urmare fiecare este UNIC, in propria forma, marcaj, dimensiune si imperfectiuni. Asta inseamna ca nimeni altcineva nu va avea un bol la fel ca al tau. Cool, durabile si usor de curatat, lingurile Cocobam sunt alegerea perfecta pentru a “scoate” alimentele hranitoare si sanatoase din bolul tau de nuca de cocos. Poti sa aduci un pic de aer tropical si parfum proaspat chiar la tine acasa cu aceasta decoratiune CocoBam realizata manual.

 

Dimensiune bol: inaltime 6 cm, diametru  12-15 cm, capacitate  450 ml

Dimensiune lingura: 16 cm

Dimensiune decoratiune: inaltime 4-5 cm, diametru 5-8 cm, capacitate 100 ml

 

Produsele Cocobam sunt 100% naturale, de aceea este foarte important sa urmati intructiunile de ingrijire de mai jos:

 

  • Spalati produsulele inainte de utilizare.

  • Spalati bolul si lingura cu apa calduta si detergent imediat dupa utilizare. Nu folositi in masina de spalat vase si nu lasati produsele la inmuiat in apa pentru o perioada lunga de timp. Dupa spalare stergeti bolul si lingura de excesul de apa si lasati-le la uscat. Depozitati doar dupa ce este complet uscat.

  • Alimentele la temperatura camerei si racoroase sunt cele mai potrivite pentru bolurile Cocobam. (Sfat: Clatiti bolul cu apa rece si lasati sa se usuce). Daca doriti sa serviti totusi alimente caldute, trebuie sa va pregatiti bolul inainte pentru schimbarea temperaturii, altfel este posibil sa crape. Clatiti bolul cu apa calduta si lasati-l deoparte pana la uscare; astfel ii asigurati durabilitatea.

  • Este recomandat sa nu expuneti produsele de nuca de cocos la caldura extrema, de aceea nu folositi la frigider, in cuptor cu microunde, la cuptor sau in masina de spalat vase.
  • Nu utilizati ustensile din metal care pot zgaria suprafata produselor.
  • Lustruiti produsele la fiecare 10 utilizari cu ulei de cocos  pentru a-l hidrata, a-i reda stralucirea si in acelasi timp ii resigilezi porii.

 

 

 

Deoarece produsele din nuca de cocos sunt produse ale naturii, durabilitatea lor nu poate fi intotdeauna prevazuta.

SETCO04

In aceeasi categorie

6 alte produse in aceeasi categorie: