Nu vreti sa aduceti acasa la voi o mica bucata de paradis tropical?

 

Bolurile noastre sunt 100% naturale, un dar de la natura, prin urmare fiecare este UNIC, in propria forma, marcaj, dimensiune si imperfectiuni. Asta inseamna ca nimeni altcineva nu va avea un bol la fel ca al tau. Pentru ca o coaja de nuca de cocos sa fie suficient de grea pentru a fi folosita ca un bol, nucile trebuie sa fie mature. Bolurile sunt realizate manual din nuci de cocos aruncate ca si deseueri, astfel nucile salvate sunt transformate in boluri prin taierea lor la o anumita dimensiune; slefuite in interior si in exterior. Sunt lucrate unul cate unul si lustruite la exterior cu ulei de nuca de cocos presat la rece, pentru a le da stralucire si astfel devenind hidrofuge.

Cojile de nuca de nuca de cocos sunt un material rezistent si nu se vor sparge ,uleiul ajuta bolul sa ii mentina forma si culoarea in anii urmatori.

 

Dimensiune: inaltime 6 cm, diametru  12-15 cm, capacitate  450 ml

Material: nuca de cocos (materie prima regenerabila)

Produs certificat in siguranta SGS

 

Produsele Cocobam sunt 100% naturale, de aceea este foarte important sa urmati intructiunile de ingrijire de mai jos:

 

  • Spalati produsulele inainte de utilizare.

  • Spalati bolul si lingura cu apa calduta si detergent imediat dupa utilizare. Nu folositi in masina de spalat vase si nu lasati produsele la inmuiat in apa pentru o perioada lunga de timp. Dupa spalare stergeti bolul si lingura de excesul de apa si lasati-le la uscat. Depozitati doar dupa ce este complet uscat.

  • Alimentele la temperatura camerei si racoroase sunt cele mai potrivite pentru bolurile Cocobam. (Sfat: Clatiti bolul cu apa rece si lasati sa se usuce). Daca doriti sa serviti totusi alimente caldute, trebuie sa va pregatiti bolul inainte pentru schimbarea temperaturii, altfel este posibil sa crape. Clatiti bolul cu apa calduta si lasati-l deoparte pana la uscare; astfel ii asigurati durabilitatea.

  • Este recomandat sa nu expuneti produsele de nuca de cocos la caldura extrema, de aceea nu folositi la frigider, in cuptor cu microunde, la cuptor sau in masina de spalat vase.
  • Nu utilizati ustensile din metal care pot zgaria suprafata produselor.
  • Lustruiti produsele la fiecare 10 utilizari cu ulei de cocos  pentru a-l hidrata, a-i reda stralucirea si in acelasi timp ii resigilezi porii.

 

 

 

Deoarece produsele din nuca de cocos sunt produse ale naturii, durabilitatea lor nu poate fi intotdeauna prevazuta.

BC01M

Fisa tehnica

Inaltime
6cm
Material
Lemn din nuca de cocos (materie prima regenerabila)
Diametru
12-15cm
Capacitate
450ml

In aceeasi categorie

6 alte produse in aceeasi categorie: